BUUTTE-Culinair 2018

KV De Louvermen presenteert met trots: BUUTTE-Culinair 2018!

Voor de zevende keer in successie organiseert Karnevalsvereiniging de Louvermen Buchten BUUTTE-Culinair. Een avond vol gezelligheid, lachen, smakelijk eten en drinken in een sfeervolle ambiance. Op vrijdag 16 november aanstaande worden de 200 bezoekers in het gemeenschapshuis van Buchten ontvangen in een stijlvolle omgeving alwaar ze in de watten zullen worden gelegd en kunnen gaan genieten van zes top buuttereedners en een fantastisch drie gangen diner. Onze gasten worden vanaf 18.45 uur welkom geheten door Prins Mart I en Prinses Esther. Het programma start om 19.30 uur.

KV De Louvermen is er in geslaagd om ook voor BUUTTE-Culinair 2018 een zestal top buuttereedners te contracteren bestaande uit oud-kampioenen en nagenoeg alle finalisten van het Groot Limburgs Buuttekampioenschap 2017. Pierre van Helden uit Melderslo zal dit jaar het spits afbijten. Na hem verschijnen in de buutteton: Peter Vaassen uit Beegden, Jan Heffels uit Obbicht, gevolgd door zesvoudig buuttekampioen Ger Frenken uit Roggel en oud-kampioen Sylvia Ramakers uit Cadier en Keer. Als laatste klimt Theo Nellen uit Heide-Venray de buutteton in.

In de aanloop naar het Limburgs Buuttekampioenschap 2019 is een optreden op BUUTTE-Culinair voor deze rasartiesten een mooie try-out. Maar ook enkele klassiekers uit de buuttewereld zullen deze avond ten gehore worden gebracht. De buuttereedners zullen hoe dan ook alles uit de kast halen om uw lachspieren in beweging te houden.

Muzikaal wordt deze avond omlijst door de alom geprezen Sjöttekepel uit ons eigen Buchten. De kapel staat onder de bezielende muzikale leiding van Ruud Janssen. De presentatie en regie van het hele programma ligt in de vertrouwde handen van Vorst Jeroen van KV De Louvermen.

Peter van Didden van Partyservice van Didden uit Grevenbicht staat garant voor het culinair vakmanschap van ons drie gangen menu. Samen met een keuken- en restaurantbrigade bestaande uit circa 45 vrijwilligers zal hij ervoor zorgen dat u wederom smaakvol wordt verrast. Als voorgerecht worden dit jaar een overheerlijk kippenpasteitje met bijpassende salade geserveerd. De hoofddis bestaat uit varkensprocureur met een welsmakende saus, passende groenten zoals witlof en spruitjes, gecompleteerd met aardappelgratin. Het diner sluiten we af met een meesterlijk dessert bestaande uit een Schwarzwälder kirsch trifle.

Naast het gebruikelijke aanbod van dranken in het gemeenschapshuis is er speciaal voor deze avond een wijnkaart opgesteld door onze huissommelier Ivo Cox. Hierop staat een selectie van een aantal bijzondere doch betaalbare wijnen. De wijnkelners kunnen u een passend wijnvoorstel doen afgestemd op het te serveren driegangendiner.

Kaarten voor BUUTTE-Culinair, entree inclusief diner, kosten €35,- pp en kunnen op 7 oktober a.s. vanaf 11:00 uur worden besteld via een speciale link “BUUTTE-Culinair” op www.louvermen.nl.

Wees er snel bij want het aanbod is beperkt en we hanteren de stelregel “wie het eerst komt, die het eerst maalt !”