Prinsoetreuping Louverriek Buchte 2019

KV De Louvermen presenteert: Prinsoetreuping-Louverriek-Buchte 2019!

Op zaterdag 26 januari 2019 pakt Karnavalsvereiniging De Louvermen uit tijdens de jaarlijkse

Prinsoetreuping-Louverriek-Buchte. Zoals de naam reeds aangeeft is het hoogtepunt van deze avond het uitroepen van de Prins van ’t Louverriêk 2019.

Voorafgaand aan dit hoogtepunt zal er afscheid worden genomen van Prins Mart I en Prinses Esther. Als prinsenpaar in 2018 krijgen zij de gelegenheid om alle aanwezigen voor de laatste keer toe te spreken.

In navolging van vorige jaar presenteren De Louvermen een live muzikaal spektakel in samenwerking met Carnavalsband.nl. De band bestaat uit 6 all-round muzikanten. Ze vertolken carnavalsmuziek in de meest brede zin van het woord. Het repertoire bestaat uit Limburgse en Duitstalige schlagers aangevuld met een flinke portie feestmuziek. Hierbij genieten deze 6 muzikanten ook van het nodige improvisatiewerk tijdens de optredens. Carnavalsband.nl zal alle aanwezigen trakteren op een geweldige show die bol staat van carnavaleske muziek.

Naast dit live muzikale geweld zal DJ Robin Vonken zorgen dat de voetjes van de vloer gaan tot in de kleine uurtjes.

Het absolute hoogtepunt zal bestaan uit het uitroepen van de Prins (en prinses?) van 2019. Zoals iedereen van De Louvermen gewend is, zal dit zich op zeer spectaculaire wijze gaan voltrekken. De deuren van het gemeenschapshuis in Buchten gaan op 26 januari open vanaf 20.00 uur, waarna we vele Louvermenkes, Louverwiefkes en andere belangstellenden hopen te verwelkomen.

De voorverkoop van de kaarten à € 6,00 voor de Prinsoetreuping-Louverriek-Buchte start op zaterdag 10 november vanaf 21.00 uur tijdens de ‘Aaftrap van de vastlaovend 2019’ in Café De Bar aan de Dorpstraat 92.

Vanaf 11-11 om 11.00 uur zijn de kaarten online te koop via de website van KV De Louvermen: www.louvermen.nl.

Ook bij Swentibold Wonen, Dorpstraat 52, zijn kaarten te verkrijgen tijdens hun reguliere openingstijden.