Jeugdprinsenpaar 2019 Mart I & Amy

Jeugdprinsenpaar van ’t Louverriêk 2019

Op vrijdag 1 februari tijdens de tweede editie van het Jeugdsjpektakel georganiseerd door Jong Nederland Buchten zijn wij uitgeroepen als het nieuwe Jeugdprinsenpaar van ’t Louverriêk.

Jeugdprins Mart I

Mijn volledige naam is Mart Tholen, zoon van Jeroen en Kim Tholen en broer van Tuur.

Mijn leeftijd is 1×11 jaar en zit in groep 7 van OBS De Wissel te Born.

Mijn ouders zijn in het jaar 2005 Prinsenpaar van ’t Louverriêk geweest en ikzelf ben al Prins van het Kinderdagverblijf ’t Boemeltje te Born geweest, dus ik heb het carnavalsgevoel echt met de paplepel binnen gekregen!

Mijn hobby’s zijn onder andere judo, Schutterij St. Joseph Buchten, muziek maken en vaste deelnemer in de optocht, eerst met KV De Louvermen en daarna al 3 jaar samen met mijn broer Tuur, maar dit jaar mag ik meegenieten van de optocht bovenin op de Prinsenwagen!!

Jeugdprinses Amy

Mijn volledige naam is Amy Dohmen, dochter van Ramon en Ine Dohmen en zusje van Mandy.

Mijn leeftijd is 10 jaar en zit in groep 7 van BS Het Avontuur te Buchten.

Mijn hobby’s zijn onder andere turnen, gezelschapsspelletjes, mini trampoline springen, paardenliefhebster en lid van de Batterave Jong Nederland Buchten.

In 2017 ben ik Jeugdkoningin bij de Schutterij geweest en dit carnavals seizoen de Jeugdprinses van ’t Louverriêk, dit is altijd mijn droom geweest!!

Onze lijfspreuk luidt:

Ozze druim kump noe oet,

weer wolle dit al es kleine poet.

In ’t Louverriêk mit alle jeug veurop,

deze vastelaovend wurt helemaol top!

Alaaf, Alaaf, Alaaf.

Jullie kunnen ons samen met het eerder uitgeroepen Prinsenpaar, Prins Han II en Prinses Steffanie feliciteren op zondag 10 februari tijdens de Prinsenreceptie, gehouden in het Gemeenschapshuis van Buchten.

Buchten, 1 februari 2019

Jeugdprins Mart I & Jeugdprinses Amy

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.