Buutte Culinair 2019

KV De Louvermen presenteert met trots: BUUTTE-Culinair 2019!

Na het daverende succes van de voorgaande edities organiseert Karnevalsvereiniging de Louvermen voor de achtste keer BUUTTE-Culinair. Een avond vol gezelligheid, lachen en lekker eten en drinken in een sfeervolle ambiance. Op vrijdag 22 november aanstaande zal het gemeenschapshuis in Buchten weer worden omgetoverd tot een echte dinerzaal waar 200 gasten kunnen plaatsnemen en genieten van 6 top buuttereedners en een fantastisch 3 gangen diner. Onze gasten worden vanaf 18.45 uur verwelkomt door Prins Han I en Prinses Steffanie. Het programma begint stipt om 19.30 uur.

KV De Louvermen is erin geslaagd om voor BUUTTE-Culinair 2019 een zestal top buuttereedners en tonpraters te contracteren. In de buutteton zullen achtereenvolgens plaatsnemen Björn Smits uit Nederweert-Eind, Boy Jansen uit het Brabantse Budel, Henrie van Geneijgen uit Swartbroek, Jan Heffels uit Obbicht, Freddy van den Elzen uit Vorstenbosch (Noord-Brabant) en regerend Limburgs buuttekampioen Bas van Neer uit Susteren. Deze buuttereedners en tonpraters zullen hun uiterste best doen om uw lachspieren voortdurend in beweging te houden.

De muzikale omlijsting van de avond is in handen van de alom bekende Sjöttekapel o.l.v. Ruud Janssen. De presentatie en regie van het hele programma ligt in de vertrouwde handen van Vorst Jeroen van KV De Louvermen.

De bereiding van het culinaire drie gangen diner is wederom in handen van chefkok Peter van Didden van Partyservice van Didden uit Grevenbicht. Samen met een team van circa 45 vrijwilligers voor en achter de schermen zal hij ervoor zorgen dat u wederom smaakvol wordt verrast. Als voorgerecht zal een rijkgevulde salade geserveerd worden met een smakelijke dressing gecompleteerd met een glaasje geroosterde tomaten/paprikasoep. Het hoofdgerecht bestaat uit gekruide gildehoen omwikkeld met gerookt spek en bijpassende saus. Een ratatouille en gratin maken het hoofdgerecht compleet. Het diner wordt afgesloten met een ‘grand dessert’ bestaande uit een kwartet van bavarois, mousse, plaatkoek en vruchtenmarmelade.

Naast het gebruikelijke aanbod van dranken in het gemeenschapshuis is er speciaal voor deze avond een wijnkaart opgesteld door huissommelier Ivo Cox. Hierop staat een selectie van een aantal bijzondere doch betaalbare wijnen. De speciale wijnkelners kunnen u een passend wijnvoorstel doen afgestemd op het te serveren driegangendiner.

Kaarten voor BUUTTE-Culinair, inclusief driegangen diner en het vermaak van zes buuttereedners, kosten slechts € 35,– pp en kunnen vanaf 11.00 uur op zondag 6 oktober a.s. besteld worden via de speciale link “BUUTTE-Culinair” op de website van KV De Louvermen: www.louvermen.nl.

Wees er snel bij want het aanbod is beperkt en we hanteren de stelregel “wie het eerst komt, die het eerst maalt!”