Buutte Culinair 2021 geannuleerd

Beste bezoeker van Buutte Culinair,

Als vereniging hebben we de conclusie moeten trekken dat het op dit moment niet verantwoord is om Buutte Culinair op vrijdag 26 november 2021 door te laten gaan. Dit vanwege het aantal toenemende besmettingen en omdat het moeilijk is om aan het dringende advies van 1,5m afstand te kunnen voldoen. We voelen ons als vereniging verantwoordelijk voor de gezondheid van onze bezoekers, maar ook voor alle anderen binnen onze maatschappij die hinder kunnen ondervinden van de mogelijke gevolgen. Omdat we dit niet kunnen garanderen hebben wij dit besluit moeten nemen. De kosten van de toegangskaart(en) die u al heeft gekocht zullen uiteraard spoedig terug worden overgemaakt naar het bij ons bekende rekeningnummer. Indien er vragen zijn kunt u contact opnemen met penningmeester Roel Tummers (penningmeester@louvermen.nl) of secretaris Tim Meekels (info@louvermen.nl).

We hopen jullie te kunnen verwelkomen op Buutte Culinair 2022, welke zal plaatsvinden op vrijdag 18 november 2022, en natuurlijk ook op onze andere carnavals activiteiten in het aanstaande seizoen.

Met vriendelijke groet,

Bestuur van KV de Louvermen

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.